About Me

Naam; Eva
Leeftijd: 14
School: Marecollege
Hobby(s):Sporten, Kletsen, posten.
Mail voor Blog: Informatiewli@gmail.com

woensdag 23 mei 2012

De warmte

Yeey! Jullie hebben het allemaal al gevoeld, het is echt lenteweer! Super leuk om met je vriendinnen in de pauzes en na schooltijd te zonnen in het gras en perfect rokjes en mini-broekjes weer! Maar, Redheads pas op! Net als ik verbranden meiden (en jongens) met een bleke huid erg snel en dat is zeer pijnlijk! Smeer je dan wel goed in, minstens met factor 20 tot 30. De zonnebrandcrème is overal te koop, wat uiteraard logisch is. 

Wat te dragen met dit weer?
De het meeste geklaag was vandaag over dat het zo super heet was. Maar dat is ook niet zo raar als iedereen zo warm gekleed is! Je kan met dit warme weer best een mini broekje aan of een leuk jurkje. Je kan gewoon onder een leuk jurkje een basic sandaaltje of slippertje doen. Het staat super leuk!

Wat te doen met dit weer?
En nu de vraag, wat te doen met dit weer? Veel mensen zijn 'dood' met dit weer en liggen plat. Dat kan heel gezellig zijn als je met je vrienden bent, of alleen, maar actief bezig zijn is ook heel erg leuk als et warm is. Denk dan aan hardlopen in de avond als het wat koeler is en zwemmen in de zee, in een meer, rivier, beekje, zwembad, plas, enzovoorts. Wat ook leuk is om te doen is een water gevecht! Nodig al je vriendinnen uit en het wordt een top middag!

Nog meer problemen?
Er zijn heel veel voor en nadelen aan warm weer. De meest voorkomende klachten gaan over de steekmuggen en over de verbrandde huid. Je moet je altijd blijven insmeren, vooral als je een hele gevoelige huid hebt. En tegen steekmuggen valt niet heel veel te doen, alleen maar goed insmeren met anti-muggen stift. Er zijn nog meer klachten over het slapen, zoals dat het erg heet is. Slaap alleen in een hemdje en onder een lakentje. Dit is super koel en je kan dan heerlijk slapen! Maar je moet niet teveel klagen over de warmte, want er zijn veel meer voor als nadelen. Koop gewoon lekker een ijsje en doe rustig aan, het is maar een keer per jaar zomer!

xxx Evaa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten