About Me

Naam; Eva
Leeftijd: 14
School: Marecollege
Hobby(s):Sporten, Kletsen, posten.
Mail voor Blog: Informatiewli@gmail.com

woensdag 16 mei 2012

Nagellak maakt alles af!

Nagellak, je hebt het in de gekste kleuren en soorten, met glittertjes, steentjes, sterretjes, crackl, enz! Het is helemaal in en je ziet veel vaker dit: nailart! Hiernaast allemaal leuke plaatjes van nailart. Maar ik, en veel anderen hebben een probleem, dat is dat we dit helemaal niet kunnen. Ik begon met iets simpels, stipjes, maar dat mislukte zelfs... Deze plaatjes hiernaast zijn erg makkelijk na te maken (voordeel!!!). Maar nu even over de nagellak die je koopt. De vraag is, moet je nou hele goedkope nagellak kopen of hele dure? Je kan OPI kopen, (plaatje hiernaast). Ik heb wat zitten zoeken en ik heb op veel andere blogs geneusd, maar ze bleven er bij dat duurdere nagellak (en dat valt dan ook wel te verwachten) beter van kwaliteit is en het glanst beter. Maar als je hele creaties wilt maken is het wel handiger om als basis een duurdere te kopen en met de stipjes of streepjes wat goedkopere te nemen. De bekendste in Nederland zijn Esence, Catrice en Maybelline. Ze zijn gewoon overal te koop, dus je hoeft niet kilometers ver te reizen. Maar er is een nadeel, de kwaliteit van beiden liggen erg ver uit elkaar. Esence is goedkoper (vanaf de 1,50) en het glanst veel minder. Catrice is erg mooi en niet heel duur. Het is een middelmatig merk dus niet heel erg slecht. Maybelline is erg duur, maar een erge goede kwaliteit. Ik heb nog wat tips voor jullie!



Tip 1.
 Als je je werk heel precies wil doen, gebruik dan een kleiner kwastje of een sateprikkertje. Hiermee kan je, net als bij de meloennagels, heel precies de streepjes, enz. maken. (de kleine kwastjes zijn handiger en ook te koop bij het kruidvat en etos.)


Tip 2.  
Kan je niet kiezen welke kleurtjes je op wilt doen? Doe er dan lekker veel op! Het is helemaal in om leuke kleuren te dragen, laat je nagels maar lekker opvallen!

Tip 3.
Als je bijvoorbeeld je teen nagels wilt lakken, doe dat niet in een te felle kleur. Doe een kleurtje die goed bij je teenslippers past of bij die super hippe sandalen.

Tip 4.
Als je een leuke creatie hebt gemaakt op je nagels, vergeet dan er geen TOPCOAT op te doen. Als je dat vergeet, ben je aardig het haasje, want je hebt dan zomaar kans dat je nagels er na twee (of eerder) dagen er lelijk uit komen te zien.


xxx Eva

Geen opmerkingen:

Een reactie posten